VINARIJA CONER

Fina hrana i dobro vino

Dobrodošli u srce Bilogore, pitomog kutka zelene Hrvatske. Na spoju vinorodnih brežuljaka i bukovih šuma s plodnom ravnicom kojom teče rijeka Drava, oplemenjuju ju hrastove prašume i nadaleko poznati Peski, pozivamo Vas da se opustite i uživate u trenutku koji će Vam ostati trajna uspomena.

Posjetite nas i upoznajte suvremene načine proizvodnje vina, uživajte u kušanju i druženju, te na koncu, ponesite dio bilogorskog mira sa sobom.

S ponosom Vam predstavljamo Vinariju Coner, projekt Coner grupe. Svaka od grana našeg obiteljskog poduzetničkog pothvata, od ljekarni i wellness centara, preko hotela na otoku Pagu, natrag na Bilogoru, u proizvodnju zdrave hrane i dobrog vina, bila je i jest povezana sa zdravljem tijela i duha.

Igrališta, šetnice, piknik livade, vidikovci, biciklističke i pješačke staze, osvježit će Vas i ispuniti energijom. Ili samo uživajte u suncu, domaćoj hrani i dobru vinu na našoj terasi…

teletinasunka
RESTORAN

U restoranu ćete kušati tradicionalna jela bilogorskog kraja pripremljena na ekskluzivan i suvremen način, od namirnica proizvedenih na našem imanju na Bilogori ili seoskim gospodarstvima u okolici. Sve što možemo, uključujući ručno proizvedenu tjesteninu, poslužujemo domaće. Uz jela s karte, u ponudi su specijaliteti s ražnja i iz krušne peći. U dvije dvorane možemo primiti do 160 gostiju.

 

Želite li svoje goste počastiti na drugom mjestu, kvalitetu i ekskluzivnost Vinarije Coner donijet ćemo k Vama kroz potpunu uslugu kateringa.

IZMEĐU OSTALOG NUDIMO:

Hladna predjela

  ČVARCI …. 40 Kn

S lukom ili bez…

 SIREVI S BILOGORE …. 25 Kn

 VINOGRADSKI TANJUR … 40 Kn

Juhe

Kuhane kako su to radile naše bake.
 PARADAJZOVA JUHA SA ŽLIČNJACIMA …. 20 Kn
   Krem juha od gljiva s hruskavcima od kruha … 22 Kn

Topla predjela

  Žganci u gorgonzoli s orasima … 25 Kn

Glavna jela

 Juneća pisanica s vrganjima u košuljici od špeka i domaći rezanci … 130 Kn

 Žestoka juneća pisanica uz prženi krumpir 120 Kn

  Svinjski medaljoni u umaku od brusnice uz domaći krumpir 

75 Kn