Vinarija Čačija smještena je u Maglenči, općini Veliko Trojstvo, naselju udaljenom samo 5 km od grada Bjelovara, centra Bjelovarsko-bilogorske županije. Vinarija nudi paletu vrhunskih i kvalitetnih vina iz vlastite proizvodnje, te u moderno opremljen restoran i kušaonu sa ugodnim ambijentom za sve vrste svečanosti, proslava te raznih ostalih događanja, za trenutke koje želite da zaista budu posebni.

Vinarija Čačija

jedna sasvim drugačija vinarija …

Vinarija Čačija osnovana je 2005. godine i ponosni je proizvođač prvih vina s geografskim podrijetlom vinogorja bilogora. Na površini od 5 ha vlastitih vinograda njegujemo 22 000 trsova od kojih proizvodimo dva bijela vina – Graševinu kao nosioca proizvodnje i Chardony, te tri crna vina – Cabernet Sauvignon, Zweiglt i Portugizac.

 

Vinarija Čačija

Obiteljsko gospodarstvo Čačija s vinogradom na ukupnoj površini od 3 hektara i zasađenih 10.500 kvalitetnih lozinih cijepova, u ovom je trenutku najveći proizvođač vina i grožđa na području općine i šire.

Vinarija Čačija

Od ukupnog broja lozinih cijepova, dominira sorta graševina s 7.500 lozinih cijepova, dok ostatak tvore uglavnom crne sorte i to: cabernet suvignon, zweigelt i portugizac.

Kapacitet suvremeno opremljenog podruma je 50.000 litara, koji, zbog trenutne vlastite proizvodnje od 35.000 kg grožđa, nije u potpunosti iskorišten. Stoga će Obiteljsko gospodarstvo Čačija otkupljivati kvalitetno grožđe kako bi zadovoljilo proizvodne kapacitete.

Vinarija Čačija

Posebno veseli planirano proširenje vinograda do površine od 5 hektara, što će se ostvariti u skoroj budućnosti.

 

Sjedište tvrtke:

Vinarija Čačija d.o.o.
Srijemska 22
43000 Bjelovar

Vinarija, podrum i restoran:

Vinarija Čačija d.o.o.
Maglenča bb
Veliko Trojstvo

Uprava:

Dubravko Čačija, direktor
tel: +385 (0)91 / 920-4205
e-mail: info@vinarija-cacija.hr

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Maglenča BB 43226 Maglenča Bjelovar

GPS

45.9125999, 16.922076699999934

Click na tipku za prikaz mape.