Obrt Škojo, osnovan je u Bjelovaru 25. studenog 1996.g.
Cilj djelovanja tvrtke, odnosno predmet poslovanja čine djelatnosti vezane uz usluge uljepšavanja i njege tijela.

Studio nudi različite usluge za njegu tijela kao što su medicinska i sportska masaža, depilacija tijela, pedikura, manikura, anticelulitni programi te usluge njege (masaže) lica.

U Studiu “ŠKOJO” Vas svakodnevno od 12 do 20h očekuje stručno osoblje, ugodan ambijent i povoljne cijene.
Visoka razina kvalitete i opuštajuća atmosfera od samog otvaranja naš su prepoznatljiv znak.


Kako biste se osjećali da Vam netko pokloni masažu cijelog tijela? Vjerovatno biste se jako razveselili ! Evo, to nam je cilj…
U našoj ponudi dostupni pokloni bonovi…poklonite svojim najdražima tretman …jer oni to zaslužuju 

 Klasično čišćenje lica

Svakoga dana koža lica izložena je negativnim utjecajem okoline. Sve te štetne čestice koje kruže zrakom, a da ih ne primjećujemo, ogledavaju se i na našem licu. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni, ali i pogoršavaju ten. Ironično, ali i neke stvari koje činimo za ljepotu, poput šminkanja, također nisu prijatelji lijepog i zdravog izgleda lica.

Ovaj temeljiti tretman lica obuhvaća čišćenje lica, piling, parenje, masku prema tipu i stanju kože, serum i nanošenje kreme. Tretman čišćenja lica je postupak njege koji se primjenjuje kod različitih tipova kože, onda kada one imaju izražene nakupine potkožne masnoće popraćene proširenim porama i ostalim neželjenim pojavama. Nakon tretmana, vaše će lice zablistati, biti će bez ružnih prištića i mitesera, a onda ste sigurne da ćete baš u svakoj situaciji izgledati njegovano i lijepo.
Dovoljno je samo nazvati 091 5409 111 i dogovoriti svoj termin ulaska u svijet mira i tišine, pozitivne energije, opuštanja i uživanja u mirisnim uljima, opuštajućoj glazbi te vrhunskim masažama tijela i tretmanima lica!


Address & Contact

Our Address

-

Telephone

-

Email

-

Web

-