Tvrtka »Servis JELUŠIĆ« sa dugogodišnjom tradicijom servisira, prodaje i montira profesionalnu opremu za ugostiteljstvo, rashladne sisteme i praonice rublja.

Zastupamo vodeće svjetske proizvođače opreme za ugostiteljstvo kao što su WINTERHALLTER, ROBOT CUPE, PÖTTINGER, CONVOTHERM, FEUMA, TOSHIBA

Usluge servisa

 

Tvrtka »Servis JELUŠIĆ« je glavni centar za servis „Winterhalter“ strojeva za pranje suđa. U sklopu tvrtke je veliko skladište rezervnih dijelova tako da se u svekom trenutku može pružiti potpuna usluga našim poslovnim partnerima.

Poduzeće vrši servis opreme slijedećih proizvođača: „CONVOTHERM“, „ FEUMA“ , „ROBOTCOUPE“ , „STERIPOWER“ , „SBM“. Za sve uređaje tih proizvođača vršimo nabavku rezervnih dijelova kao i ugradnju istih s tim da je za „CONVOTHERM“ glavni uvoznik rezervnih dijelova i centralni servis na području Republike Hrvatske. Također se vrši osposobljavanje servisera na seminarima u Hrvatskoj za popravak svih uređaja tih proizvođača Isto tako djelatnici poduzeća vrše servis i ostale kuhinjske ( termičke ) opreme ( KONČAR, i sl.), za koju također posjedujemo rezervne dijelove.

Na cjelokupnom području Republike Hrvatske postoje servisi, ali i pojedinačna poduzeća koji obavljaju servis i prodaju strojeva koje zastupa „Servis JELUŠIĆ“.

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Požeška 40 34334 Kaptol

GPS

45.41052, 17.78967769999997

Click na tipku za prikaz mape.