Seosko gospodarstvo “Dobrovita”

Gospodarstvo “Dobrovita” prostire se na 40 ha livada, šuma, voćnjaka, vinograda i ribnjaka. Nalazi se desetak kilometara od Bjelovara na jednom od viših dijelova Bilogore, nedaleko od magistralne prometnice prema Podravini (cca 4 km).
Uvijek će rado dočekati svakog gosta željnog odmora u netaknutoj prirodi, a raznolike mogućnosti za odmor i rekreaciju omogućuju ugodan odmor i bijeg od svakodnevnih stresova.
Svakako ne treba zaboraviti ni domaću prehranu, a za svakog gosta, pa i onog najizbirljivijeg, naći će se nešto u bogatoj kulinarskoj ponudi.

Glavni ugostiteljski objekt “Dobrovite”, uz prostrani restoranski dio, spreman je ugostiti 18 osoba. To podrazumijeva dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe i jedan apartman. Sve su sobe stilski uređene i opremljene sa kupaonicom i WC-om. Uz glavni objekt postoji i depadansa sa 6 dvokrevetnih soba, kuhinjom i dnevnim boravkom, te dvije zajedničke kupaonice i dva zajednička WC-a.
“Dobrovita” se preporučuje domaćom zdravom i svježom hranom, a u svojoj ponudi posebno ističe specijalitete od riječnih riba i rakova.

Dobrovita
Seosko gospodarstvo Dobrovita
Obitelj Krajačević
Višnjevac bb, 43226 Veliko Trojstvo
Tel. 043/255-200
Email: dobrovita@dobrovita.net

Radno vrijeme

Ponedjeljak

-

Utorak

-

Srijeda

-

Četvrtak

-

Petak

-

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Naša adresa:

Višnjevac Veliko Trojstvo

GPS:

45.9724452, 16.92954409999993

Telefon:
Web:
Kontaktirajte nas
Click na tipku za prikaz mape.