Trgovačko društvo SAM CRO d.o.o. sa sjedištem u Grubišnom Polju osnovano je 1994 godine kao mješovito slovačko hrvatsko društvo. Na početku je osnovni program bio plasman proizvoda slovačkog partnera na hrvatskom tržištu. S vremenom je prodajni program proširen i danas je SAM CRO d.o.o. društvo sa širokim asortimanom roba za opremanje kupaonica i unutarnjih instalacija za razvod tople i hladne vode, te odvoda odpadnih voda.

SAM CRO d.o.o. zastupnik je i ovlašteni uvoznik i distributer poznatih proizvođača sanitarne keramike i mješalica. Svojim kupcima tjedno dostavljamo naručenu robu vlastitim vozilima.

O asortimanu

Djelatnost i razvoj društva definirali su i asortiman proizvoda kojima se društvo bavi.

Osnovna djelatnost je veleprodaja, a okvir je voda odnosno sve potrebno za distribuciju i razvod unutar objekta krajnjeg korisnika. Izljevna armatura,  sanitarna keramika, kupaonički pribor i kupaonički namještaj zaokružuju područje aktivnosti društva.

Tijekom petnaest godina rada i postojanja uspostavljani su novi kontakti i traženi novi dobavljači s ciljem dostizanja nivoa kvalitete i cijena kojim možemo udovoljiti svim zahtjevima naših kupaca.

Danas možemo udovoljiti svakom kupcu, kako po pitanju dizajna i kvalitete, tako i po pitanju cijene i to i u standardnom i u ekskluzivnom segmentu. Naravno,  kvaliteta je uvijek imperativ.

Sanitarna keramika, kade, tuš kade i tuš kabine
Uz vrhunsku kvalitetu i suvremeni dizajn naši dobavljači osigurali su i certifikate i ateste kojim to i potvrđuju

Mješalice

Osnutak društva vezan je za mješalice. Prve mješalice koje su uvežene bile su mješalice iz firme SAM, Slovenska armaturka Myjava Republika Slovačka. Danas ta firma ne postoji a program mješalica proširen je kako po opsegu tako i po kvaliteti.

Poseban naglasak stavljen je na mješalice i opremu koje su prijateljske u odnosu na okoliš, štedljive u pogledu utroška vode i energije a pri tome nem apotrebe za odricanjem udobnosti.

Za korištenje u javnim prostorima služe štedljive bez kontaktne mješalice i druga oprema, koji su pored štedljivosti i modernog dizaina dovoljno čvrste da se opru napadima vandala.

 

Tuš kabine i kupaonički namještaj

Svojim upcima nudimo tuš kabine češkog proizvođača

Roltehnik

Roltechnik je u svijetu tuš kabina simbol široke ponude utemeljene na dugoročnoj tradiciji. Rješenje za bilo koju kupaonicu može se naći kod Roltechnik-a. Štoviše zahtjevu kupca može biti udovoljeno i kada se radi o nestandardnim mjerama i oblicima.

Kupaonica bez prepreka

Kupaonica bez prepreka

Posebni umivaonik za sve one koji se teško ili ograničeno kreću. Uz umivaonik moguće je mpostaviti čvrsti ili podizni držač.

Držače je moguće postaviti i uz WC

 

Ostalo

Ostalo

kupaonički pribor

WC sjedalice

WC vodokotlići

sifoni

nosive konstrukcije za suhu ugradnju

izolacijski materijal

vodoinstalaterski alat i pribor

rezervni dijelovi

Opening Hours

Monday

7.30-15.30

Tuesday

7.30-15.30

Wednesday

7.30-15.30

Thursday

7.30-15.30

Friday

7.30-15.30

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Tereze Bernadete Banje 6 43290 Grubišno Polje

GPS:

45.7022123, 17.172394499999996

Kontaktirajte nas
Click na tipku za prikaz mape.