Protekta d.o.o. je tvrtka za integralnu tehničku zaštitu osoba, imovine i komunikacija. Bavi se rješavanjem gotovo svih sigurnosnih problema klijenata u području integralne tehničke zaštite osoba, imovine i komunikacija. Prisutna je sa svojom djelatnosti osim u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori te Makedoniji.

Protekta ima brojne reference svih najvažnijih segmenata tehničke zaštite kod najzahtjevnijih korisnika kao što su državne institucije ministarstva i agencije, banke i veleposlanstva, mjenjačnice i kladionice, zaštitarske tvrtke, osiguravajuća društva, velike i male tvrtke, trgovine i trgovački centri, vlasnici kuća i stanova. Ime Protekta, upornim i kvalitetnim radom, postalo je sinonim za rješavanje najrazličitijih sigurnosnih problema najsuvremenijim svjetskim tehnologijama.

Stručni djelatnici Protekte projektiraju sustave integralne tehničke zaštite, instaliraju ih i servisiraju. Ovlašteni smo za izradu sigurnosnih elaborata, projekata integralne tehničke zaštite, procjena ugroženosti i projekata izvedenog stanja u novčarskim institucijama i drugim tvrtkama za potrebe MUP-a i dr. Posjedujemo Licencu MUP-a za obavljanje poslova tehničke zaštite.

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Matice hrvatske 14 d 43000 Bjelovar

GPS

45.8958832, 16.842012599999975

Click na tipku za prikaz mape.