Uz stručno i ljubazno prodajno osoblje trgovine stojimo na usluzi svim našim kupcima.

Trgovina bijele tehnike Minigo Bjelovar

 

O nama

Tvrtka Minigo d.o.o. na veliko i malo osnovana je 1995. godine u Bjelovaru pod prvotnim nazivom „INOX“ d.o.o.. Godine 2006. naziv tvrtke se mijenja u Minigo d.o.o. te posluje na novoj lokaciji pod nazivom „Centar bijele tehnike i rezervnih dijelova“ koji se nalazi u ulici Ivana Gundulića 2, u Bjelovaru.

Tvrtka se bavi prodajom asortimana bijele tehnike, malih kućanskih aparata, audio-video tehnike, rezervnih dijelova za asortiman bijele tehnike i ostalih proizvoda vezanih za kućanstvo. U našoj ponudi možete pronaći široki asortiman aparata poznatih svjetskih proizvođača kao što su Gorenje, Electrolux, Bosch, Philips, Zanussi, Candy, Aeg, Franke, Faber, Liebherr, Grundig, Remington, Braun, Moulinex, Rowenta, Tefal i Russell Hobbs, te je ekskluzivni distributer aparata za kućanstvo proizvođača Beko i Blomberg u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Svojim kupcima pružamo mogućnost osobnog preuzimanja aparata tijekom čitavog dana i mogućnost dostave aparata po dogovoru. Osigurani su servisi i rezervni dijelovi za aparate koji su u ponudi.

Dostava aparata

 

Dostava bijele tehnike

Svakom kupcu velikog kućanskog aparata bijele tehnike nudimo vlastiti prijevoz do Vašega doma. Dostava aparata na području grada Bjelovara i uže okolice je besplatna. Aparati koji se dostavljaju na šire područje naplaćuju se prema važećem cjeniku. Kupcu se roba dostavlja do ulaznih vrata zgrade ili kuće, prema prethodnom dogovoru. Prilikom preuzimanja aparata kupac je dužan prijaviti oštećenja osobi koja je izvršila dostavu, te odbiti primiti oštećeni proizvod.

VAŽNO: U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 24 sata od dostave.

Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

Kupcu se prilikom kupovine nude i posebne usluge kao što su montaža kupljenog aparata, te odvoz starog aparata kojima je cijena definirana prema važećem cjeniku.

Servisi

Servis i rezervne dijelove osigurava ovlašteni zastupnik za Hrvatsku.

Nismo ovlašteni servis i ne utvrđujemo da li je neki proizvod ispravan ili ne, niti odlučujemo o tome da li će biti zamijenjen/popravljen, već se sve reklamacije prosljeđuju u ovlaštene servise.

Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara, te kompletnu dokumentaciju i originalnu ambalažu.

U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona.

Electrolux, Zanussi i AEG servisni centar 
Beko, Blomberg, Bosch servisni centar                              Vivax kućanski aparati

              Elektrotim

Josipa Jelačića 12
043/242-225

Email: servis@elektrotim.hr
Web: www.elektrotim.hr

 

Gorenje servisni centar:
CALL CENTAR – 01/2415-050

email: gorenje.servis@gorenje.hr

 

 

 

 

 

 

Opening Hours

Monday

8.00-20.00

Tuesday

8.00-20.00

Wednesday

8.00-20.00

Thursday

8.00-20.00

Friday

8.00-20.00

Saturday

8.00-13.00

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Ivana Gundulića 2, 43000 Bjelovaru.

GPS

45.8977899, 16.84117779999997

Telephone
Email

-

Click na tipku za prikaz mape.