MIBO Lens je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na području optike. Naša priča počela je 1987. Godine pokretanjem proizvodnje dioptrijskih stakala za korekciju vida od kuda se tvrtka širila u nove segmente poslovanja. Nakon 20 godina rada u proizvodnji i suradnje sa svim optičarima u Hrvatskoj, tvrtka koristeći navedeno iskustvo, pokreće vlastitu maloprodaju koja danas broji pet prodajnih mjesta lociranih u Zagrebu, Zadru, Varaždinu, Bjelovaru i Novom Marofu.

Od samog početka poslovanja u maloprodaji temelji za stjecanje povjerenja kupaca su stručno i profesionalno osoblje, kvaliteta i pristupačne cijene naših proizvoda te sveobuhvatna usluga na jednome mjestu. Na svim prodajnim mjestima kupac je u centru pažnje naših stručnjaka kako bi odabrali pravo rješenje za zaštitu očiju u procesu kupnje koji pokriva sve faze od kontrole vida, savjetovanja pri odabiru do izrade, ugradnje leća i popravaka naočala.

Povjerenje naših kupaca je svjedočanstvo lojalnosti i kvalitete koju pružamo svojim radom.

 

Dioptrijske naočale

Dioptrijske naočale utječu na naš izgled i svakodnevni život. Mi ozbiljno shvaćamo naš posao i usluge koje pružamo jer znamo koliko su dobar vid, ali i izgled važni za svakodnevno funkcioniranje i prezentiranje kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Izborom dioptrijskih stakala i okvira sami utječete na svoju osobnost i prezentaciju. Izrazite svoj karakter ili sliku sebe kako želite da Vas ljudi vide. Budite dinamični, smireni, strogi ili ozbiljni, ekstravagantni ili decentni pomoću odabira odgovarajućeg dioptrijskog okvira i stakala iz naše velike kolekcije.

  

Usluge

Kontrola vida

Izrada Vaših dioptrijskih naočala ili kupnja kontaktnih leća zapo­činje kontrolom vida. U svim poslovnicama MIBO Lens optike možete  istu  obaviti  besplatno uz stručno savjetovanje opto­metriste i doktora oftalmologa. Kontaktirajte MIBO Lens poslovnicu u Vašem gradu i rezervirajte termin za pregled.

Stručno savjetovanje

Pri odabiru dioptrijskih okvira i stakala potrebno je uskladiti zdravstvene i estetske aspekte, ali i Vaš budžet. Naše osoblje Vam pomaže i savjetuje Vas pri odabiru kako bi Vaše dioptrijske naočale bile optimalna kombinacija optičkog pomagala, estetskog dodatka, dioptrijskih stakala i Vašeg budžeta. Naš krajnji cilj je zadovoljstvo korisnika kroz dobar vid i izgled po razumnoj cijeni.

Ugradnja

Sa sve elegantnijim i decentnijim izvedbama dioptrijskih okvira, ugradnja stakala postaje sve zahtjevniji dio procesa izrade dioptrijskih naočala. Naš stručnjaci s više godišnjim iskustvom vrše ugradnju svih dioptrijskih stakala u sve vrste dioptrijskih okvira čime kupac ima zadovoljstvo neograničenih kombinacija pri odabiru najboljeg rješenja za svoje dioptrijske naočale.

PopravakU današnjem dinamičnog životu neke nezgode se jednostavno ne mogu izbjeći, jedna od tih su potrgane naočale. Bez obzira na uzrok, naši majstori su spremni za sve vrste popravaka i s visokim postotkom uspjeha popravljaju Vaše potrgane dioptrijske naočale. Posebno za naše stalne klijente nudimo značajan popust na popravke, a u slučaju da se naočale ne mogu popraviti nudimo zamjenu dioptrijskih okvira ili leća po povoljnijim uvjetima.

 

Sunčane naočale

Sunce je korisno i zdravo, ali isto toliko može biti i opasno po naše zdravlje. Sunčane naočale isto smatramo modnim detaljem, ali one imaju i zaštitnu funkciju. MIBO Lens optika nudi velik asortiman sunčanih naočala tijekom cijele godine za sve ukuse i potrebe, od sportskih modela za sportaše do novih modela sunčanih naočala za modno osviještene kupce.

Ako nosite dioptrijske naočale, ne smatrajte to preprekom već prednošću jer u većinu sunčanih naočala mogu se ugraditi dioptrijske sunčane leće s velikim izborom raznih boja. Isto tako u većinu dioptrijskih okvira mogu se ugraditi dioptrijske leće raznih boja što Vam omogućava bezgraničan odabir i kombinaciju između dioptrijskih ili sunčanih okvira s lećama raznih boja.

Prezentacija svih boja stakala koje nudimo odmah, dodatne boje se mogu naručiti po želji kupca.

  

Kontaktne leće

U MIBO Lens optikama nudimo vam širok izbor kontaktnih leća renomiranih svjetskih proizvođača te široku paletu svih proizvoda vezanih uz kontaktne leće. Za vjerne kupce imamo program lojalnosti s raznim popustima kako na kontakte leće tako i na dodatni asortimankao što su otopine za održavanje.

Otopine za održavanje leća u ponudi

Opening Hours

Monday

8.00-20.00

Tuesday

8.00-20.00

Wednesday

8.00-20.00

Thursday

8.00-20.00

Friday

8.00-20.00

Saturday

8.00-13.00

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Andrije Kačića Miošića 22 43000 Bjelovar

GPS

45.8986347, 16.845121800000015

Click na tipku za prikaz mape.