Fina torta je poput poljupca…
Zovem se Silvija i ja pečem Fine torte.

Kad sve zbrojim čini mi se da je kuhinja bila mjesto gdje sam provela povelik dio svog vremena, pa je ona tako bila i ostala mjesto vječite inspiracije i želje za isprobavanjem nečeg novog. Još kao dijete stalno sam se motala po kuhinji i pokušavala peći kolače, dok se tata ljutio zašto me mama pušta jer ću sve upropastiti. Puno toga je pregorilo ili se nije dobro ispeklo, no ja nisam odustajala.

Nastavila sam peći, pa su tako na red došli muž, djeca, prijatelji, dragi susjedi, moji najvjerniji kušači i kritičari. Hvala im svima, jer su upravo zahvaljujući njima moje torte postale tako fine.

Djeca su porasla, a ja sam poželjela da moje torte odu malo dalje od moje kuhinje. Upisala sam školu za slastičare, sigurna da je to ono što zapravo želim raditi u životu. Htjela sam ponuditi torte koje će vas na prvu privući svojim izgledom, a kad kušate oduševiti okusom. Tako su nastale Fine torte, koje su fine jer su napravljene s puno ljubavi i pažnje, od kvalitetnih i svježih sastojaka, baš onako kako bi ih radili doma.

Svaka torta je priča za sebe, tako da svaka zahtjeva posebnu pripremu i pažljiv odabir namirnica. Koristimo isključivo maslac, kvalitetnu čokoladu, kuhane kreme, pravo slatko vrhnje.

Sve to čini naše slastice ukusnijima i zdravijima.

Priznajem, samo neke torte su moje autorsko djelo, ali i u one svima poznate unijela sam dio sebe kako bi bile još bolje i finije.

Vaša Silvija od Finih torti

Poštovani
budite slobodni kontakirati nas mailom za bilo kakve informacije. Finu tortu je potrebno naručiti 2-3 dana ranije telefonski ili putem e-maila.

 

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address & Contact

Our Address

Bukovac Gornji 1.odv. 2a 10000 Zagreb

GPS

45.84129739999999, 16.01430460000006

Telephone
Click na tipku za prikaz mape.