O NAMA

Tvrtku Delicija d.o.o. osnovali smo 2005. godine u Ždralovima pored Bjelovara, a nastala je kao nadogradnja na djelatnosti kojima se obitelj bavila godinama prije toga. S vremenom je djelatnost slastičarstva postala naša primarna, i dovela nas u poziciju da danas zapošljavamo 5 djelatnika.

Utemeljena je na duhu tradicije poduzetništva koja seže nekoliko desetljeća unatrag, a potvrđivana je kroz različite djelatnosti, kao što su trgovina, ugostiteljstvo i proizvodnja.
Poslovni uspjesi obitelji u poduzetništvu i iskustvo u radu u najboljim hotelima i restoranima regije gospođe Zlate Kalabek bili su temelj za otpočinjanje slastičarske djelatnosti.

Nastavku uspješne poslovne i životne priče 2010. godine pridružila se i druga generacija u obitelji, unoseći svježu energiju, nove ideje i metode rada.

Naglasak pri proizvodnji slastica stavljamo na provjerene vrste kolača i torti koji se izrađuju po originalnoj i izvornoj recepturi bilogorsko-podravskog kraja. Sam proces pripreme i izrade slastica temeljimo na tradicionalnom ručnom načinu proizvodnje, pri čemu u potpunosti odbijamo prihvaćanje industrijskih metoda masovne proizvodnje.

Na ovom pristupu poslovanju želimo trajno ustrajati i on je jezgra naše poslovne ideje, jer smatramo da se samo tako može dugoročno zadržati razina kvalitete i povjerenje zadobiveno od strane vjernih kupaca. Naglašavamo, naš cilj nije postati velik i širiti se do iznemoglosti, već biti sve konkurentniji i kvalitetniji, uz postupan rast prodaje, i tako zadovoljavati naše kupce i zaposlenike.

Navedeni način proizvodnje, kao i korištenje isključivo prirodnih, provjerenih namirnica za izradu slastica te redovite kontrole svih procesa proizvodnje, finalnih proizvoda i njihove distribucije, čine naše proizvode jedinstvenima na tržištu, a istovremeno su i garancija kvalitete i sigurnosti proizvoda.

Sveobuhvatan nadzor nabrojenih segmenata omogućen je korištenjem integriranog sustava kontrole HACCP koji u tvrtci provodimo od 2010. godine.

Još jedna posebnost naše tvrtke je u tome što se 95% proizvoda priprema za poznatog kupca tj. za direktnog naručitelja. Ova okolnost proizlazi iz činjenice da nemamo klasičnu maloprodaju. Istovremeno, ovaj način poslovanja jamac je svježine slastica i daje osobniji odnos između nas u proizvodnji i Vas kao kupaca.

Dodatni jamac svježine naših proizvoda je i korištenje odgovarajućeg prostora za skladištenje gotovih proizvoda (hladnjak cca. 30 m3), koji osigurava izgled i svojstva proizvoda puno kvalitetnije od klasičnih hladnjaka.

Naše slastice kupci uzimaju za razne prigode: proslave vjenčanja, rođendana, imendana, svete pričesti i krizme, obilježavanja godišnjica i drugih svečanosti, ali i tužnih trenutaka kao što su karmine. No prije svega, većina naših kupaca odabire naše torte i kolače zbog istinskog užitka u slasticama Delicije.

Iz navedenog proizlazi naša misija: uljepšati Vaše vesele i prigodne trenutke u životu, te ublažiti one manje lijepe ili neugodne.

KOLAČI

Odlika kolača proizvedenih u Deliciji je klasična ručna izrada svih komponenti (krema, kora, biskvita), bez obzira radi li se o novijim vrstama kolača ili domaćim, izvornim kolačima kakve su radile naše bake, koji se rade isključivo po tradicionalnoj recepturi.

Duhovit način ukrašavanja, klasičan dizajn i primjena našeg standarda rezanja tj. dimenzioniranja kolača oduševit će kupce svih generacija. Promjene standarda rezanja moguća je samo na izričit zahtjev kupca jer može narušiti jedinstven izgled kolača.

Posebnost naše ponude je i jedinstveni proizvod na tržištu kolača koji smo sami osmislili – artikl koji nazivamo „prigodni mix“. Njegova je namjena zadovoljiti potrebe prije svega svadbenih svečanosti, a struktuiran je na sljedeći način:

70 % kremastih kolača

25 % polusuhih kolača

5 % suhih kolača.

Zbog politike tvrtke da informacije vezane uz cijene ne dajemo na ovoj stranici, a radi velike različitosti proizvoda koji se pojavljuju na tržištu i njihove nestandardiziranosti, molimo da se za sva pitanja cijena obratite direktno nama u sjedište, na broj telefona ili mail adresu.

TORTE

Torte su posebno izazovan proizvod za slastičarske djelatnike koje sladokusci vrednuju prema dvama kriterijima: ukusu i izgledu. A one izrađene u Deliciji moraju zadovoljiti vrlo „ skromne“ ocjene za oba kriterija, koje mogu biti samo – savršene.

Izrada torti koje svojom jedinstvenošću, skladom, ukrašenošću i lucidnošću ne možete pronaći na širem bjelovarskom području, rezultat su umjetničkih ruku gospodina Josipa Kalabeka.

Bilo koja vrsta ili oblik torte za nas je izazov koji ćemo uspješno savladati.

Naša posebnost su torte na kat koje se najčešće izrađuju za svadbene svečanosti. Njihova preciznost, stabilnost, postojanost i unutarnja izvedba „mala“ su tajna djelatnika Delicije.
Kao rezultat te tajne, ni torte od 5, 6 ili 7 katova za nas ne predstavljaju problem.

Tvrtka Delicija omogućuje Vam da sami izaberete unutarnji i vanjski izgled torte i tako sudjelujete direktno u njenoj izradi puštajući svoju maštu da slobodno vrluda.

Zbog ručne-pojedinačne izrade torti te korištenja isključivo prirodnih namirnica, molimo Vas da budete svjesni rokova za primanje narudžbi svih vrsta torti, a posebice onih na kat. Rok za narudžbu standardnih torti s jednim nivoom je 3-4 dana prije isporuke, dok je za sve druge torte rok za primanje narudžbe 5-6 dana prije isporuke, a isto vrijedi i za standardne torte ukoliko se radi o blagdanima ili vikendu.

Vaša Delicija odsada i u Bjelovaru.

Na adresi Matice Hrvatske 10 otvorili smo slastičarnu u kojoj možete naručiti svoje
kolače i torte, ali i konzumirati kolače na licu mjesta te popiti svoju kavicu ili sokić.
Radno vrijeme je svakim radnim danom od 09 do 17 sati,
a Nedjeljom od 09 do 11 sati.

Srdačno Vas očekujemo !

DELICIJA d.o.o.
Ždralovska 51/I, Ždralovi
43000 Bjelovar
Tel/fax: 043-234-459
Mob: 098-324-471
IBAN: HR3024020061100452654

Mail:delicija@bj.t-com.hr
www.delicija-kalabek.hr

Radno Vrijeme
PON. – SUB. / 08:00 – 18:00
Nedjeljom i praznikom ne radimo

Maloprodaja Bjelovar

MP2 – Slastičarna Delicija
Matice Hrvatske 10
Telefon : 043/263-087

Radno Vrijeme
PON. – SUB. / 09:00 – 17:00
Nedjeljom / 09:00 – 11:00

Opening Hours

Monday

9.00-17.00

Tuesday

9.00-17.00

Wednesday

9.00-17.00

Thursday

9.00-17.00

Friday

9.00-17.00

Saturday

9.00-17.00

Sunday

9.00-11.00

Address & Contact

Our Address

Matice Hrvatske 10 Bjelovar

GPS

45.8955774, 16.84271650000005

Click na tipku za prikaz mape.