INCORPORATION SERVICES

Company incorporation or business registration is the first step towards starting business.

There are so many formalities to be completed and so many documents to be submitted, that if you are handling the entire process on your own, there is every chance of committing a mistake. Our dedicated service and expertise with the corporate law makes us your ideal solution providers for company incorporation in Republic of Croatia.

We provide consultation and support in all business phases, from first directions in starting a business and giving advice before the start, all the way to solving existing problems as well as help at organization of business on more efficient and productive way.

To our clients we:

help avoiding and solving easily and efficiently Croatian bureaucratic issues,
provide administrative support,
bookkeeping,
IT services,
legal and tax consulting starting up and registering a new company,
buying a property in Croatia etc.

Contact: tanjab@mde-delta.hr
+385 91 190 8185

start-business

Knjigovodstvene usluge

M.D.E. Delta knjigovodstvene usluge:

•vođenje poslovnih knjiga na temelju primljenih knjigovodstvenih isprava
•knjiženje mjesečnih obračuna honorara i predaja JOPPD obrazaca
•sastavljanje temeljnih godišnjih financijskih izvještaja

Svim našim novim poslovnim partnerima nudimo obavljanje knjigovodstvenih usluga prvi mjesec gratis.

Cijena na upit (ovisno o veličini poduzeća).

Kontakt: tanjab@mde-delta.hr

Knjigovodstvene usluge

RENATA HOLCER

Upravo sam se okušala kao samostalni izdavač svoje nove slikovnice, koju Vam ovim putem predstavljam i nudim.

Slikovnica Najbolje jelo na svijetu otkriva kako je davno, davno, u bajkovitom ambijentu jednog našeg otoka suradnjom starog ribara i patuljaka stvoreno najbolje jelo na svijetu. Naravno, blitva s krumpirom i srdelice sa gradela! Bogata je ilustracijama, vedrim i veselim. Recenzentica je voditeljica Dječjeg odjela Gradske knjižnice Marka Marulića Split.

Slikovnica je tvrdo koričena, dimenzija 25 x 21cm, ima 36 stranica.
Cijena: 100,00 kn

Grozdana Ribičić o slikovnici:

Svi se slažu − da bi pisao za djecu, i sam moraš biti dijete. A Renata, autorica ove slikovnice, to jest − veliko i razigrano dijete, doduše u mirovini, ali ne smeta… Renata je, gle čuda, radila dugo, i to ne kao bilo tko, nego kao knjižničarka na dječjem odjelu sisačke Narodne knjižnice. A ni ta knjižnica i njezin dječji odjel nisu kaj god! Sve je baš kako treba da bi, u zasluženoj mirovini, na predivnom pučinskom jadranskom otoku pustio mašti na volju i kreirao. Meni je zanimljivo to što mnogi koji se s hrvatskog sjevera spuste na more znaju o moru pisati najljepše. Tako je i s ovom slikovnicom − to je prava morska priča. Gotovo ćutiš more na dlanu, sol u kosi… Rečenice, baš kako i trebaju biti napisane za djecu, prelijevaju se kao morski valići i oplakuju svoju obalu − dječju dušu, ali i duše nas odraslih koji smo ostali djeca. Pojavi se i poneki jači val, donese tako potrebnu napetost i uzbuđenje, neobične i neočekivane situacije, i baš te zanima što će biti dalje. I ne samo to − slikovnica je prava dalmatinska ekološka kuharica za malene, taman da im izazoveš želju da se najedu i blitve i raštike, i srdela i maslina, i sve to začine čarolijom kojom samo djeca znaju začinjati.

Svestrana i mnogostruko talentirana, sama je, prvi put, oslikala svoju slikovnicu, a mi se nadamo − ne i zadnji put. Znamo da će dijete koje u njoj čuči, uvijek znatiželjno, u ovoj priči u liku starca, ponovno ići vidjeti što je u drugoj uvali. A mi znamo da ćemo tada u rukama imati novu Renatinu slikovnicu.

Priručnik Svila, boje kist : jednostavni načini bojenja svile

Izdavač: Pasija Art, Sisak, 2015.

Dimenizije: 21×21 cm, 84 stranice

Cijena: 140,00 kn

Kreiranje uzoraka na svili atraktivan je hobi , a kako se upustiti u uzbudljivu avanturu oslikavanja svile, otkriva ovaj priručnik, usput, jedini na tu temu na hrvatskom jeziku.

To je priručnik tipa korak po korak i po mjeri je za svakog početnika. Poglavlja su kratka i jezgrovita, upute precizne. Svaki postupak ilustriran je fotografijama. Ukoliko se pažljivo prati „receptura“, garantirani su uspjeh i uživanje u vlstitom dizajnu svilenog šala ili marame.

Knjigu Svila, boje, kist : jednostavni načini bojenja svile,  u izdanju izdavačke kuće PasijaArt, možete naručiti preko izdavača na mail sandra.drnic@gmail.com ili na http://pasijart.com/   ili direktno od mene na telefon 098-9812900 ili mail holcer.renata@gmail.com

 

PRODAJA APARTMANA - KRK - MALINSKA -66 M2 - SNIŽENO !!!- 92.000 €

Županija:Primorsko-goranska
Grad/Općina:Malinska-Dubašnica
Gradska četvrt/Mjesto:Vantačići
Ulica:Žubra
Kućni broj:17
Vrsta:Apartman
Tip gradnje:starogradnja
Stambena površina:66 m²
Broj soba:3
Stanje nekretnine:odlično
Godina izgradnje:1998
Energetski certifikat:Da

PRODAJEM APARTMAN + POTKROVLJE, KRK, MALINSKA-VANTAČIĆI
POVRŠINA APARTMANA JE 56.40 m2 , OD ČEGA JE SAM APARTMAN POVRŠINE 34,10 m2, A POTKROVLJE KOMPLETNO UREĐENO 22,30 m2
APARTMAN JE KOMPLETNO OPREMLJEN, KLIMA,TV,SATELIT, KUHINJA.ŠTO SE VIDI I NA SLIKAMA. NEKRETNINA JE NA ODLIČNOJ LOKACIJI, MIRNO MJESTO , UDALJENA 3 KM OD MALINSKE.15 MINUTA VOŽNJE DO KRKA, 15O M UDALJENOST DO PLAŽE, U BLIZINI TRGOVINA I NEKOLIKO RESTORANA.
APARTMAN JE U ODLIČNOM STANJU, NA PODU JE HRASTOV PARKET I KVALITETNA KERAMIKA.
CIJENA JE SUPER POVOLJNA 98.500 € !

SNIŽENO NA 92.000 € !!!

NEKRETNINI PRIPADA I DIO OKUĆNICE I PARKIRALIŠNO MJESTO
POGLED NA RIJEKU I MALINSKU

Detalji o nekretnini

Grijanje: klima uređajem s grijanjem
Garaža: parkirno mjesto
Infrastruktura: potpuna
Dozvole: građevinska dozvola
Dozvole: lokacijska dozvola
Dozvole: vlasnički list
Oprema nekretnine: satelitska televizija
Oprema nekretnine: klima uređaj
Energetski certifikat da

 

SVE INFORMACIJE NA TEL. 0976 989 717

PROnik d.o.o. - plastenici

PROnik je mala tvrtka sa širokim spektrom djelatnosti. Proizvodi presadnice povrća/flance na bio podlozi bez upotrebe kemijskih sredstava, zatim povrće na istom principu i ima mali nasad lavande. Proizvodimo tunel plastenike i plastenike, te vršimo investicijska održavanja i konzalting u građevini. Registrirani smo i radimo trgovinu na domaćem i stranom tržištu, te vršimo zastupanja proizvoda i tvrtki na tržištima. Jedno od naših prvih zastupanja je zastupanje OIE tehnologije za proizvodnju grijanja i električne energije. Još jedno, veliko hvala na posjeti, slobodno nazovite i pitajte, jer mi smo tu zbog vas.

Dostavu vršimo brzom poštom na sve adrese u Hrvatskoj.

PRODAJA APARTMANA - KRK - MALINSKA-66m2 - 79.000 € - PRODANO !!!

Županija:Primorsko-goranska
Grad/Općina:Malinska-Dubašnica
Gradska četvrt/Mjesto:Vantačići
Ulica:Žubra
Kućni broj:17
Vrsta:Apartman
Tip gradnje:starogradnja
Stambena površina:66.1 m²
Broj soba:3
Stanje nekretnine:odlično
Godina izgradnje:1998
Energetski certifikat:

Krk Malinska – Vantačići, apartman 34,10 m2 s konobom površine 34,10 m2, apartman je kompletno opremljen klima, tv, sat, kuhinja. Nekretnina je na odličnoj lokaciji, mirno mjesto udaljena 3 km od Malinske, 15 min do Krka i 150 m do plaže, blizu trgovina i nekoliko restorana. Pod app. je hrastov parket, kvalitetna keramika i vrlo je uređen. Nekretnini pripada i dio okućnice, parking, pogled na Rijeku i Malinsku, 99.000 EUR  –  SNIŽENO NA 79.000 EUR  !!!!!

Detalji o nekretnini

Grijanje: klima uređajem s grijanjem
Garaža: parkirno mjesto
Infrastruktura: potpuna
Dozvole: građevinska dozvola
Dozvole: lokacijska dozvola
Dozvole: vlasnički list
Oprema nekretnine: satelitska televizija
Oprema nekretnine: klima uređaj

 

VINARIJA CONER

Fina hrana i dobro vino

Dobrodošli u srce Bilogore, pitomog kutka zelene Hrvatske. Na spoju vinorodnih brežuljaka i bukovih šuma s plodnom ravnicom kojom teče rijeka Drava, oplemenjuju ju hrastove prašume i nadaleko poznati Peski, pozivamo Vas da se opustite i uživate u trenutku koji će Vam ostati trajna uspomena.

Posjetite nas i upoznajte suvremene načine proizvodnje vina, uživajte u kušanju i druženju, te na koncu, ponesite dio bilogorskog mira sa sobom.

S ponosom Vam predstavljamo Vinariju Coner, projekt Coner grupe. Svaka od grana našeg obiteljskog poduzetničkog pothvata, od ljekarni i wellness centara, preko hotela na otoku Pagu, natrag na Bilogoru, u proizvodnju zdrave hrane i dobrog vina, bila je i jest povezana sa zdravljem tijela i duha.

Igrališta, šetnice, piknik livade, vidikovci, biciklističke i pješačke staze, osvježit će Vas i ispuniti energijom. Ili samo uživajte u suncu, domaćoj hrani i dobru vinu na našoj terasi…

teletinasunka
RESTORAN

U restoranu ćete kušati tradicionalna jela bilogorskog kraja pripremljena na ekskluzivan i suvremen način, od namirnica proizvedenih na našem imanju na Bilogori ili seoskim gospodarstvima u okolici. Sve što možemo, uključujući ručno proizvedenu tjesteninu, poslužujemo domaće. Uz jela s karte, u ponudi su specijaliteti s ražnja i iz krušne peći. U dvije dvorane možemo primiti do 160 gostiju.

 

Želite li svoje goste počastiti na drugom mjestu, kvalitetu i ekskluzivnost Vinarije Coner donijet ćemo k Vama kroz potpunu uslugu kateringa.

IZMEĐU OSTALOG NUDIMO:

Hladna predjela

  ČVARCI …. 40 Kn

S lukom ili bez…

 SIREVI S BILOGORE …. 25 Kn

 VINOGRADSKI TANJUR … 40 Kn

Juhe

Kuhane kako su to radile naše bake.
 PARADAJZOVA JUHA SA ŽLIČNJACIMA …. 20 Kn
   Krem juha od gljiva s hruskavcima od kruha … 22 Kn

Topla predjela

  Žganci u gorgonzoli s orasima … 25 Kn

Glavna jela

 Juneća pisanica s vrganjima u košuljici od špeka i domaći rezanci … 130 Kn

 Žestoka juneća pisanica uz prženi krumpir 120 Kn

  Svinjski medaljoni u umaku od brusnice uz domaći krumpir 

75 Kn

DARUVARSKE TOPLICE

Item image

Daruvarske toplice – Zdravlje

 

U organizacijskom smislu, osnovna je zdravstvena djelatnost, koja se obavlja u radnoj jedinici ZDRAVSTVO. Na odjelima se obavlja liječenje akutnih i kroničnih reumatskih bolesti uz primjenu fizikalne i rehabilitacijske medicine. Specijalističko – konzilijarna zdravstvena zaštita organizirana je na području fizikalne i rehabilitacijske medicine u dvije ambulante koje rade svaki dan osim subote i nedjelje. Dijagnostički laboratorij organiziran je na području medicinske biokemije – hematologije. Služba medicinskih programiranih aktivnih odmora organizirana kao oblik prevencije s ciljem unaprjeđenja zdravlja uz primjenu programiranih sadržaja kineziološke rekreacije, a povezana je s podizanjem nivoa opće radne sposobnosti.

 

1980. godine,izgrađen je smještajni objekt “Termal” u kojem su dobro i moderno opremljeni bolnički odjeli, fizikalne terapije sa vrhunskim aparatima za liječenje osobito kroničnih, degenerativnih i bolesti lokomotornog sustava i kralješnice, a uz korištenje prirodnih ljekovitih činitelja. Prirodni ljekoviti činitelji su prirodna termalna voda temperature 43-45 stupnjeva Celzijusa te termomineralno blato – fango. U samom objektu i uz njega smješteni su bazeni sa ljekovitom termalnom vodom. Daruvarske toplice svake godine iz vlastitih sredstava ulažu značajna novčana sredstva u obnavljanje i modernizaciju medicinske kao i druge opreme, te u proširenje rekreacijskih i wellness prostora i sadržaja.

 

Odjel za reumatske bolesti i medicinsku rehabilitaciju.

Iz područja reumatskih bolesti uspješno se provodi liječenje svih vrsta upalnog reumatizma ( Arthritis rheumatoides, Spondylitis ankylonsans i dr.), te degenerativnih bolesti kralješnice i velikih zglobova (lumbalni i cervikalni sindromi, osteoartritis kukova i koljena).

 

Iz područja medicinske rehabilitacije vrlo dobri rezultati postižu se u postoperativnoj rehabilitaciji totalnih proteza kukova i koljena, korektivnih zahvata na ekstremitetima, ekstirpacije diska (hemilaminektomije, laminektomije) te posttraumatskoj rehabilitaciji kontraktura iza povreda lokomotornog sustava.

zdravlje-zajednicka1

Rehabilitacija sportaša i dijagnostika

Među rijetkima pružamo usluge individualnog tretmana ozlijeđenih sportaša (funkcionalna izokinetička dijagnostika – sustav Biodex), uz stručni nadzor liječnika sportske medicine i kineziologa. Kvalitetu rada stručnog tima, prepoznali su mnogi vrhunski sportaši: Ivica Kostelić, Janica Kostelić, Ana Jelušić, Natko Zrnčić-Dim, Zlatko Horvat, Sandra Perković, Mirko Filipović, Mario Ančić i mnogi drugi.

 

Na odjelu za prevenciju i liječenje sportskih ozljeda provodimo tretmane rehabilitacije nakon slijedećih indikacija:

 

Sindromi prenaprezanja

 • bolne prepone
 • bolni hamstringsi
 • rupture mišića

Distorzije (uganuća)

 • zglobova nogu i ruku (gležanj,koljeno, rame, lakat, ručni zglob)

Postoperativna rehabilitacija

 • nakon artroskopskih operacija (svih zglobova)
 • nakon odstranjenja meniskusa (potpunog ili djelomičnog )
 • nakon rekonstrukcije ukriženih i ostalih ligamenata
 • nakon korektivnih osteotomija
 • nakon operacija kralješnice sportaša

Vertebralni i vertebrogeni sindromi

 • bolovi u vratu i križima
 • cervikobrahijalni sindrom
 • ischialgia (simptomatska, diskus hernija)

U liječenju navedenih indikacija koristimo:

 • ljekovite prirodne faktore
 • masaže (ručna, hidro, jacuzzi), limfna drenaža
 • elektroterapije, ultrazvuk, laser, magnetoterapija
 • kineziterapija / kineziološki tretman
 • proprioceptivni trening
 • proprioceptivnu neuromuskularnu facilitaciju
 • vježbe po Bobathu
 • vježbe po McKenziu
 • izokinetički trening
 • refleksnu lokomocija i razvojna kineziologija
 • biofeedback trening / elektrostimulacija
 • tehnike manualne medicine

 

Izokinetički sustav BIODEX System 3 PRO

 

BIODEX je izokinetički uređaj pomoću kojeg se vrlo precizno može utvrditi disfunkcija pojedinog zgloba. Možemo testirati recipročne i bilateralne odnose aktivnih i pasivnih stabilizatora testiranog zgloba. Izokinetičko funkcionalno ispravljanje na uređaju Biodex najobjektivniji je postupak za detaljnu dijagnostiku rada mišića i zgloba jer osigurava detaljan uvid u stanje svake osobe, uzimajući u obzir dob, spol, tjelesnu težinu, visinu, aktivnost itd.

 

Biodex je najefikasniji sistem za dijagnostiku i rehabilitaciju gornjih i donjih ekstremiteta (koljeno, TC zglob, rame, podlaktica, lakat, kuk, kralježnica), a namijenjen je svima koji žele dijagnosticirati i rehabilitirati bilo koji dio mišićno-koštanog sustava (sportaši, rekreativci, osobe s poteškoćama u radu lokomotornog sustava).

Rehabilitacija sportaša i dijagnostika

Rehabilitacija sportaša i dijagnostika

Daruvarske toplice – Wellness

Wellness centar Daruvarskih toplica nenametljivo je uklopljen u prirodu, na samim izvorima termalne vode i ljekovitog blata.

 

Svijet wellness-spa oaze Daruvarskih toplica dodatni je sadržaj očuvanju zdravlja kroz primjenu ljekovitih prirodnih činitelja. Autentičan i moderno dizajniran centar površine1800 m2nudi:

 

 •  2 otvorena i jedan zatvoreni bazen s ljekovitom termalnom vodom
 • Spa zona:  vodeni sadržaji –  jacuzi s ljekovitom termalnom vodom, finska i turska sauna, relax room
 • Fitness centar
 • Svijet masaža  – zona za njegu lica i tijela (limfna drenaža, anticelulitna masaža, masaža lica, antistresna masaža, sportska masaža, medicinska masaža, hot stone – masaža vulkanskim kamenjem)

Osoblje wellnessa govori hrvatski, engleski i češki.

Wellness

Wellness

Rekreacija

Potreba je suvremenog čovjeka da na što efikasniji način unaprijedi i očuva svoje zdravlje. Programi aktivnih odmora koje Vam nudimo su osnova kojima se u relativno kratkom razdoblju mogu postići značajne promjene u funkcionalnim i motoričkim sposobnostima organskih sustava koji su u značajnoj povezanosti s općom radnom sposobnošću. Upravo to su i prepoznali i mnogi odgovorni poslodavci, koji značajnu pažnju pridaju zdravstvenom stanju i poboljšanju radne sposobnosti svojih zaposlenika.

 

Kroz zabavne i atraktivno osmišljene programe temeljene na poboljšanju komunikacije, razvijanju međusobnog povjerenja i zdravog  timskog duha, dobit ćete najbolje od Vašeg tima. Zajedno ćemo krenuti u planine, uživati u šetnjama, izletima, degustacijama vina i pikniku u prirodi, okušati se u paintballu ili jahanju, te se opustiti u wellness-spa oazama.

Daruvarske toplice – Smještaj i usluge

Daruvarske toplice smještene su u sjeveroistočnom dijelu grada Daruvara, u prekrasnom višestoljetnom parku prepunom egzotičnih vrsta drveća, cvijeća i ostalog bilja, na samo nekoliko minuta lagane šetnje uređenim perivojima do centra grada. U tom prekrasnom okružju smješteni su svi lječilišni, smještajni i upravni objekti Daruvarskih toplica.

 

Daruvarske toplice imaju 2 smještajna objekta sa restoranima i ostalim sadržajima

Grad Daruvar

Grad Daruvar nalazi se na jugozapadnom dijelu Panonske nizine, na obroncima planinskog masiva Papuk, u dolini rijeke Toplice, na nadmorskoj visini160 m. Okružen je šumovitim i vinorodnim brežuljcima.

 

U ovom lječilišnom gradu prevladava umjereno kontinentalna nizinska klima sa srednjom godišnjom temperaturom od 10,7 Celzijusa.

 

Daruvar je cestovno udaljen od Zagreba (132 km) , Osijeka (165 km) , Bjelovara (50 km) i Virovitice (52 km).

 

U ovom gradu lječilištu, antičkog imena Aquae Balissae, prve su kaptaže izvora ljekovite vode urađene 288. godine prije Krista.  Rimski vojnici, srednjovjekovni velmože, turski begovi, austrougarski plemići, kao i obrtnici i buržuji s početka stoljeća, jednako su cijenili blagodati ovog kraja, ostavljajući o tome i mnogobrojne materijalne dokaze.

Grad Daruvar

Grad Daruvar

 

autohrv

Cef baner

 

NAJBOLJA PROMOCIJA fb banner