Daily Archives: 18. September 2016.

RENATA HOLCER

Upravo sam se okušala kao samostalni izdavač svoje nove slikovnice, koju Vam ovim putem predstavljam i nudim.

Slikovnica Najbolje jelo na svijetu otkriva kako je davno, davno, u bajkovitom ambijentu jednog našeg otoka suradnjom starog ribara i patuljaka stvoreno najbolje jelo na svijetu. Naravno, blitva s krumpirom i srdelice sa gradela! Bogata je ilustracijama, vedrim i veselim. Recenzentica je voditeljica Dječjeg odjela Gradske knjižnice Marka Marulića Split.

Slikovnica je tvrdo koričena, dimenzija 25 x 21cm, ima 36 stranica.
Cijena: 100,00 kn

Grozdana Ribičić o slikovnici:

Svi se slažu − da bi pisao za djecu, i sam moraš biti dijete. A Renata, autorica ove slikovnice, to jest − veliko i razigrano dijete, doduše u mirovini, ali ne smeta… Renata je, gle čuda, radila dugo, i to ne kao bilo tko, nego kao knjižničarka na dječjem odjelu sisačke Narodne knjižnice. A ni ta knjižnica i njezin dječji odjel nisu kaj god! Sve je baš kako treba da bi, u zasluženoj mirovini, na predivnom pučinskom jadranskom otoku pustio mašti na volju i kreirao. Meni je zanimljivo to što mnogi koji se s hrvatskog sjevera spuste na more znaju o moru pisati najljepše. Tako je i s ovom slikovnicom − to je prava morska priča. Gotovo ćutiš more na dlanu, sol u kosi… Rečenice, baš kako i trebaju biti napisane za djecu, prelijevaju se kao morski valići i oplakuju svoju obalu − dječju dušu, ali i duše nas odraslih koji smo ostali djeca. Pojavi se i poneki jači val, donese tako potrebnu napetost i uzbuđenje, neobične i neočekivane situacije, i baš te zanima što će biti dalje. I ne samo to − slikovnica je prava dalmatinska ekološka kuharica za malene, taman da im izazoveš želju da se najedu i blitve i raštike, i srdela i maslina, i sve to začine čarolijom kojom samo djeca znaju začinjati.

Svestrana i mnogostruko talentirana, sama je, prvi put, oslikala svoju slikovnicu, a mi se nadamo − ne i zadnji put. Znamo da će dijete koje u njoj čuči, uvijek znatiželjno, u ovoj priči u liku starca, ponovno ići vidjeti što je u drugoj uvali. A mi znamo da ćemo tada u rukama imati novu Renatinu slikovnicu.

Priručnik Svila, boje kist : jednostavni načini bojenja svile

Izdavač: Pasija Art, Sisak, 2015.

Dimenizije: 21×21 cm, 84 stranice

Cijena: 140,00 kn

Kreiranje uzoraka na svili atraktivan je hobi , a kako se upustiti u uzbudljivu avanturu oslikavanja svile, otkriva ovaj priručnik, usput, jedini na tu temu na hrvatskom jeziku.

To je priručnik tipa korak po korak i po mjeri je za svakog početnika. Poglavlja su kratka i jezgrovita, upute precizne. Svaki postupak ilustriran je fotografijama. Ukoliko se pažljivo prati „receptura“, garantirani su uspjeh i uživanje u vlstitom dizajnu svilenog šala ili marame.

Knjigu Svila, boje, kist : jednostavni načini bojenja svile,  u izdanju izdavačke kuće PasijaArt, možete naručiti preko izdavača na mail sandra.drnic@gmail.com ili na http://pasijart.com/   ili direktno od mene na telefon 098-9812900 ili mail holcer.renata@gmail.com

 

PRODAJA APARTMANA - KRK - MALINSKA -66 M2 - SNIŽENO !!!- 92.000 €

Županija:Primorsko-goranska
Grad/Općina:Malinska-Dubašnica
Gradska četvrt/Mjesto:Vantačići
Ulica:Žubra
Kućni broj:17
Vrsta:Apartman
Tip gradnje:starogradnja
Stambena površina:66 m²
Broj soba:3
Stanje nekretnine:odlično
Godina izgradnje:1998
Energetski certifikat:Da

PRODAJEM APARTMAN + POTKROVLJE, KRK, MALINSKA-VANTAČIĆI
POVRŠINA APARTMANA JE 56.40 m2 , OD ČEGA JE SAM APARTMAN POVRŠINE 34,10 m2, A POTKROVLJE KOMPLETNO UREĐENO 22,30 m2
APARTMAN JE KOMPLETNO OPREMLJEN, KLIMA,TV,SATELIT, KUHINJA.ŠTO SE VIDI I NA SLIKAMA. NEKRETNINA JE NA ODLIČNOJ LOKACIJI, MIRNO MJESTO , UDALJENA 3 KM OD MALINSKE.15 MINUTA VOŽNJE DO KRKA, 15O M UDALJENOST DO PLAŽE, U BLIZINI TRGOVINA I NEKOLIKO RESTORANA.
APARTMAN JE U ODLIČNOM STANJU, NA PODU JE HRASTOV PARKET I KVALITETNA KERAMIKA.
CIJENA JE SUPER POVOLJNA 98.500 € !

SNIŽENO NA 92.000 € !!!

NEKRETNINI PRIPADA I DIO OKUĆNICE I PARKIRALIŠNO MJESTO
POGLED NA RIJEKU I MALINSKU

Detalji o nekretnini

Grijanje: klima uređajem s grijanjem
Garaža: parkirno mjesto
Infrastruktura: potpuna
Dozvole: građevinska dozvola
Dozvole: lokacijska dozvola
Dozvole: vlasnički list
Oprema nekretnine: satelitska televizija
Oprema nekretnine: klima uređaj
Energetski certifikat da

 

SVE INFORMACIJE NA TEL. 0976 989 717

PROnik d.o.o. - plastenici

PROnik je mala tvrtka sa širokim spektrom djelatnosti. Proizvodi presadnice povrća/flance na bio podlozi bez upotrebe kemijskih sredstava, zatim povrće na istom principu i ima mali nasad lavande. Proizvodimo tunel plastenike i plastenike, te vršimo investicijska održavanja i konzalting u građevini. Registrirani smo i radimo trgovinu na domaćem i stranom tržištu, te vršimo zastupanja proizvoda i tvrtki na tržištima. Jedno od naših prvih zastupanja je zastupanje OIE tehnologije za proizvodnju grijanja i električne energije. Još jedno, veliko hvala na posjeti, slobodno nazovite i pitajte, jer mi smo tu zbog vas.

Dostavu vršimo brzom poštom na sve adrese u Hrvatskoj.

 

autohrv

Cef baner

 

NAJBOLJA PROMOCIJA fb banner