NAJBOLJA PROMOCIJA fb banner

 

News2autohrv

 

Cef baner

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

You are here Naslovna  > Sajam građevinarstva, arhitekture, geodezije i prateće industrije >  ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

check 5ISTRAŽITE TRŽIŠTE, KOMUNICIRAJTE S POTROŠAČIMA I SAZNAJTE PUNO KORISNIH INFORMACIJA KOJIMA ĆETE UNAPRIJEDITI VAŠ PROIZVOD I PRILAGODITI GA ŽELJAMA I POTREBAMA POTROŠAČA.

Digitalna revolucija je presudno promijenila ponašanje na tržištu. Još nedavno nezamisliva brzina produkcije i širenja novih potreba opredmećenih u novim proizvodima, u pratnji jednako brzih i lako dostupnh reklamnih informacija, u velikoj je mjeri promijenila pristup tržištu i ponude i potražnje. I dok se s jedne strane združena ponuda (proizvođači i oglašivači) trude proizvesti relevantan proizvod po mjeri sve zahtjevnijeg (i informiranijeg, naravno) potrošača, potencijalni kupac, umnogome odgojen na interaktivnosti društvenih mreža, i od ponude zahtijeva isto – dakle, interaktivnost, tj. dvosmjernu i po mogućnosti istovremnu komunikaciju. Drugim riječima, potrošači žele, komunicirajući izravno s proizvodom, aktivno sudjelovati u kreiranju njegovog konačnog izgleda.
Nepoznavanje potreba potrošača i ignoriranje dvosmjerne aktivne komunikacije s potrošačima, u kontekstu zahtjeva tržišta 21. stoljeća ne čini se osobito razboritom prodajnom taktikom. U komunikaciji, naime, postoji svojevrsna Kvaka 22, koja se ogleda u samoj definiciji komunikacije – “Svaki čin čovjekova ponašanja, kao reakcija na nešto ili nekoga, već je komunikacija, jer svaka gesta nosi neku (neverbalnu) poruku. Kako ponašanje nema suprotnosti, ne može se “ne ponašati“, posljedično – ne može se ni “ne komunicirati“ (Paul Watzlawick, 1969).
Upravo stoga, u želji da što bolje odgovorite zahtjevima modernog digitaliziranog tržišta, u sklopu redovne godišnje članarine, uz Facebook i E-mail kampanje, nudimo Vam i dodatnu mogućnost aktivne komunikacije s potrošačima putem Cef Ankete.

Osnovna usluga istraživanja tržišta u okviru redovne godišnje članarine ima doseg 10 tisuća potrošača, a dizajn anketnog e-letkaje, kao i kod prethodnih usluga, uključen u cijenu.
Po završetku, dostavit ćemo Vam kompletnu statistiku istraživanja tržišta, i detaljno Vas upoznati s rezultatima anketiranja.


Kontakt podaci

Adresa:
Gudovačka 42 Bjelovar
GPS:
45.87928280000001, 16.79855580000003
Telefon:
097 641 241 8
goran.stentor@gmail.com

Comments are closed.

NAJBOLJA PROMOCIJA fb banner