NAJBOLJA PROMOCIJA fb banner

 

News2autohrv

 

Cef baner

E-MAIL KAMPANJE

Item image

CENTRALNI E-SAJAM RASPOLAŽE S VIŠE OD 30 TISUĆA AKTIVNIH E-MAIL ADRESA POSLOVNIH SUBJEKATA IZ CIJELE HRVATSKE, A IZA SVAKE ADRESE NALAZI SE BAREM JEDAN PLATEŽNO SPOSOBAN POTROŠAČ.

E-MAIL KAMPANJA  je izuzetno efikasan reklamni alat s nebrojenim prednostima u odnosu na uobičajeni papirni letak.

Počnimo s količinom podataka koju nosi e-letak. Papirni letak, bez obzira na format i veličinu slova, osigurava adekvatan prostor tek za najosnovnije podatke. Svaki pokušaj da ga do kraja napunite podacima i porukama u konačnici će ga učiniti nepreglednim i nečitljivim. E-letak nema takvih problema. Pošto je povezan je s vašim Cef profilom i s Vašom web stranicom, samo jedan klik na e-letak je dovoljan da se prezentacija jednog proizvoda (ili usluge, slogana…) pretvori u prezentaciju Vašeg cjelokupnog prodajnog (uslužnog) asortimana.
Sljedeće velike prednosti aktivnog e-letka su sigurnost i kontrola distribucije. Dok papirne letke uglavnom pronalazimo na neželjenim mjestima (pa im je i sudbina najčešće takva), aktivni e-letak uredno dostavljamo na e-mail adrese potencijalnih kupaca, koji potom biraju vrijeme i raspoloženje kada će ga pročitati i proučiti (a kontrolirana recepcija u pravilu rezultira i optimalnom percepcijom). U slučaju da poneki potencijalni kupac u određenom (razumnom) vremenu ne otvori aktivni e-mail, ponavljamo slanje Vaše promotivne poruke. Po završetku, dostavit ćemo Vam kompletnu statistiku odrađene e-mail kampanje, i detaljno Vas upoznati s postignutim rezultatima – osim osnovnih podataka (broj poslanih e-letaka, broj pročitanih e-letaka, broj ponovljenih čitanja), informirat ćemo Vas i koji su segmenti Vaše ponude izazvali najveći interes kod potencijalnih kupaca, a dostavit ćemo Vam i adrese potencijalnih kupaca koji su iskazali najveći interes za Vašu ponudu.
Na kraju spomenimo i neporecivu činjenicu – Cefova e-mail kampanja košta bitno manje od reklamiranja pomoću papirnih letaka .
Centralni e- sajam raspolaže s nekoliko desetaka tisuća aktivnih e-mail adresa Vaših potencijalnih kupaca na teritoriju cijele RH, tako da možemo napraviti relativno precizan izbor ciljane skupine (po djelatnostima i zemljopisnom kriteriju).
U okviru redovne godišnje članarine Centralni e-sajam Vam omogućava profesionalnu najavnu e-mail kampanju dosega 10 tisuća aktivnih e-mail adresa, a ukoliko nakon najavne personalizirane e-mail kampanje poželite ponoviti promociju Vaše tvrtke putem e-mail marketinga, kao članu Centralnog e-sajma osmislit ćemo Vam kampanje istog ili većeg dosega (od 10.000 ciljanih e-mail adresa naviše) po iznimno povoljnim cijenama.


Kontakt podaci

Adresa:
Gudovačka 42 Bjelovar
GPS:
45.87928280000001, 16.79855580000003
Telefon:
097 641 241 8

Comments are closed.

NAJBOLJA PROMOCIJA fb banner